За нас

Роан 90 ООД

Кои сме ние?

Фирма РОАН 90 ООД е създадена през 1997г. Седалището на дружеството се намира в гр. Русе, ул.”Рила”№17. Сградата е построена през 1897 година, проектирана от арх. Едвин Пиатрицки и е била собственост на еврейски търговец, възстановена от дружеството и е обявена за паметник на културата.

Роан 90

Основател - Ангел Илиев Христов (1950 - 2002)

Роан 90

Нашият екип

Дружеството разполага с над 170 души квалифицирани строителни работници във всички области на строителството – груб строеж / кофражисти, арматуристи, зидаро-мазачи и т.н./, довършителни работи, сухо строителство – специалисти, преминали квалификационна степен на обучение, работещи свободно с нововъведенията в строителството. 

Портфолиото ни включва изпълнението на обекти в Североизточна България и Черноморието, както и на територията на Република Германия.

Основната ни цел е постигането на все по-високо качество, въвеждането на нови технологии и материали в областта на строителството, усъвършенстване на персонала, развитие и разширяване на дейността както в нашата сфера на дейност, така и в други сфери на икономиката, създаването на нови партньорства в страната и чужбина, откриването на нови работни места, опазването на околната среда.

Цели

Свържете се с нас

Създаване на нови партньорства

Откриване на нови работни места

Опазване на околната среда

Разширяване на дейността

Свържете се с нас

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете ни запитване